Deal project:

The brief from Paul was simple. Clean lines! He wanted a modern garden that he could entertain friends and family in. The space also had to have a "beachy" feel as this property was by the coast. Paul did the design on sketch-up and we did the rest.


 

 

Jonny project:

The design brief was to create a space that extended the internal to the external flawlessly. We did this by using Iroko decking level with the kitchen floor. The kitchen tops and floor are also Iroko. We had a few challenges with this project. With certain budget constraints we needed to create a bespoke screen fence that would be cheap yet effective in creating the horizontal line flow. The feature wall would be planted up using blue bamboo. 

 

 

 

Ruth Project:

This natural garden lent itself towards been sectioned. With 3 distinct areas created using clever screening and playing with the levels. A summerhouse at the back end also has a clever storage area built in using the angles of the boundary walls.